Spackla om i badrummet

Spackla om i badrummet

Tjenixen bloggen! Jag håller på att renovera om i mitt badrum lite och jag tänkte faktiskt få bort den här plastmattan till golv som jag har och istället lägga kakel där. Mattan har jag idag rivit ut och nu ska jag hälla över flytspackel på golvet så att jag får en fin yta där kakelplattorna ska ligga. Jag har använt flytspackel tidigare och gjort samma typ av renovering i min gamla lägenhet, så jag har ändå relativt bra koll måste jag säga. Det är inte så jättesvårt utan det handlar egentligen bara om att vara noggrann i det man gör och inte tappa koncentrationen så att det blir fel. När jag har blandat och hällt ut allt flytspackel så är det bara att ta en rätskiva för att kunna jämna till så att inte ytan blir skev. Sen får man helt enkelt vänta tills det är helt torrt och påbörja arbetet med kaklet. Det är så himla synd att det var plastmatta i det här badrummet också speciellt med tanke på att väggarna har ett väldigt fint kakel. Jag önskade verkligen att jag skulle slippa göra det här men jag klarar verkligen inte av att ha plastmatta som golv i mitt badrum, det blir så smutsigt och äckligt samtidigt som det inte är snyggt för fem öre. Som tur är har jag semester och då finns faktiskt tiden till att göra arbete på dagarna istället för att göra det efter jobbet på kvällen. Sen kommer det inte ta hela semestern utan jag räknar med att vara klar innan veckan är slut och därefter så är det stranden i Helsingborg som väntar. Jag vill bara vara ute och njuta av det fina vädret, men badrummet sätter stopp för det i dagsläget. Medans allt flytspacklet torkar så kan jag dock hitta på lite saker. Vem vet, det kanske blir ett dopp i havet ikväll.  


Kommentarer är stängda.