Använder mig av städservice

Använder mig av städservice

Hejsan hoppsan bloggen! Det är en väldigt lång dag och det kommer vara otroligt tacksamt att få komma hem till ett hus som är helt nystädat. Ända sedan jag fick börja åka på arbetsresor så har dagarna blivit otroligt långa, visserligen har plånboken fått sig ett högre värde i samband också så jag bland annat har kunnat anlita städservice. En vanlig arbetsvecka kan innebära två eller tre resor till olika städer. Jag börjar måndag morgon med att åka iväg väldigt tidigt och sen gör jag mitt arbete när jag är framme. Därefter stannar jag antingen kvar över natten eller åker hem till Västerås på kvällen, beroende på om jag har gjort klart allting och vart nästa resa ska gå. Är det i närliggande ort till där jag befinner mig så brukar jag oftast stanna även om arbetet är klart. Så håller jag på fram tills fredagen då jag alltid är tillbaka i Västerås, under fredagen går jag och chefen igenom det som jag har gjort och även nästa veckas kommande resor. Så det brukar bara vara några timmars arbete på fredagar, vilket är väldigt behövligt. Som ni kanske förstår så är det väldigt lite tid som spenderas hemma i Västerås, i princip bara helgerna, då ser jag till att umgås mycket med vänner och har det gott. Jag försöker lägga så lite tid som möjligt på att göra några hushållssysslor och nu när jag har städservice så behöver jag inte längre heller känna att jag är tvungen till det. Jag tycker faktiskt inte att det är så jobbigt att åka på resor, det blir många extra timmar arbete men samtidigt så får man pengar för det och då har man råd med städservice. Sen behöver jag inte laga mat heller, utan när jag är på resa så står företaget för mat och boende.  


Kommentarer är stängda.