Vvs i Umeå

Vvs i Umeå

God morgon och välkommen tillbaka till min blogg och till ett inlägg som ska handla om ett trasigt rör som gjorde att jag fick anlita ett företag som arbetar med vvs i Umeå med omnejd. Jag fick hjälp med att byta ut ett rör på tredje våningen. Satt nämligen och såg på teve på andra våning när jag såg att det var en fuktskada i taket, en fläck på ett par decimeter som så sakteliga bredde ut sig. Jag blev förstås förskräckt och jag förstod att jag var tvingad till att leta reda på ett företag inom vvs i Umeå på direkten, och jag sökte på nätet och fann då ett företag som heter Norrlandsexperten

De sa åt mig att genast stänga av vattnet i huset så jag gick ner i källaren och stängde av huvudkranen. Sedan var det så otroligt bra kundservice så de kom redan efter ett par timmar. De konstaterade att jag hade spolat i en kran på gästtoaletten och det var en kran som ingen hade använt på ett par år. Röret, eller alla rör i huset, är 90 år gamla så de vart inte förvånade att det blivit en vattenläcka. Det visade sig även att det var asbest isolerat kring röret vilket komplicerade det hela, men i alla fall så fick inte just den vattenkranen skruvas på men det gick bra att sätta på vattnet i huvudkranen. Det här är ett företag som jag kan rekommendera till er alla som behöver hjälp inom vvs i Umeå med omnejd för de gjorde ett riktigt bra arbete hemma hos mig med att byta ut röret. Trots att golvplankor fick tas bort och att det tog lite tid. Men det går inte riva ut asbest hur som helst, så att det tog ett par veckor var inget konstigt.  


Kommentarer är stängda.