Nu är det dags för en ny frisyr

Nu är det dags för en ny frisyr

Hallå där bloggen! Nu har jag beslutat mig för att släpa med min pojkvän till en frisörsalong i Örebro, han kan inte se ut så i håret längre. Jag vill ändå säga att han är väldigt mån om hur han ser ut och hur han klär sig, men när det kommer till håret så verkar han inte bry sig för fem öre. Det är kanske inte så konstigt med tanke på att han konstant använder någon form av huvudbonad, är det inte keps så är det en hatt och är det vinter så är mössan på så väl utomhus som inomhus. Jag tycker dock att han passar väldigt bra i huvudbonad men vid vissa tillfällen ska man inte ha det och då ser det katastrofalt ut. Håret är nu så långt så att han nästan kan sätta upp det i en tofs, vilket visserligen kan vara snyggt. Problemet är bara att han totalvägrar att ha en tofs utan han vill ha det utsläppt, men då ser det bara oordnat och slitet ut. Min pojkvän har sagt väldigt länge nu att han ska gå till en frisörsalong. Men det är väldigt mycket snack och lite verkstad när det kommer till det där uttalandet måste jag säga. Jag tror inte att han har besökt en frisörsalong sedan i vintras då han klippte sig, möjligtvis att han följt med mig någon gång men det räknas verkligen inte. I vanliga fall brukar han ha ganska kort hår men ändå tillräckligt långt för att man ska kunna styla det, nu funderar jag på om det ens går att göra någonting med hans frisyr. Vi båda har precis gått på semester så nu har han ingenting som hindrar honom från att gå till frisören. Jag ger mig själv uppgiften att se till så att han har en ny frisyr innan veckan är slut.  


Kommentarer är stängda.