Värk i hela kroppen

Värk i hela kroppen

Hej på er alla läsare! Hoppas att ni har haft en fin vecka och att ni ser framemot helgen, för mig har det varit rena bergochdalbanan skulle man kunna säga. Några gånger om året så får jag en värk i kroppen som jag inte riktigt har lyckats lokalisera vad det beror på. Smärtan kan komma och hänga kvar i allt från två dagar till två veckor och vissa gånger är betydligt värre än andra. Nu tänkte jag dock prova att behandla det med healing. Jag har varit på hos en läkare i Uddevalla när det har varit som värst men det går inte riktigt att lokalisera vad som orsakar smärtan så nu får jag prova med alternativa metoder. Om jag ska beskriva min smärta så är det snarare att den är obehaglig än att det gör jätteont, känns som någon form av strålning som går genom hela kroppen. Det är jättesvårt att förklara med ord hur det känns och det är för att det inte är så lika några andra skador som jag tidigare varit med om. Healing ska vara en alternativ metod som sätter igång kroppens självläkning och jag får passa att prova det snart, för det är nämligen nu som den här smärtan har kommit. Mina förhoppningar är att det här kommer hjälpa mig, sen om det kommer fungera som en permanent lösning eller temporär vågar jag inte svara på. Det har tidigare funkat om jag ätit värktabletter men jag kan inte hålla på att knapra piller i flera dagar, så numera håller jag mig borta från det helt och hållet. Istället så försöker jag bara att vila och inte röra på mig så mycket, för när smärtan kommer så blir det värre om jag motionerar eller gör något ansträngande. Vi håller tummar för healing och hoppas på det bästa helt enkelt.  


Kommentarer är stängda.