Massage och lyx i vardagen

Massage och lyx i vardagen

Hej på er! Finns det några av mina läsare som redan har firat in semester, i så fall är jag väldigt avundsjuk på er. Jag har några veckor kvar och det börjar faktiskt bli lite jobbigt att se hur många av mina kollegor försvinner iväg på ledighet. Men jag försöker att hitta på lite roliga saker och unna mig lite extra i vardagen för att ändå bibehålla någon form av glädje fastän jag inte har semester. Imorgon ska jag exempelvis gå på massage i Nyköping och sen ska jag träffa några vänner på kvällen för att grilla och umgås lite, så jag har det ändå hyfsat bra för att fortfarande jobba. Jag har inga problem eller besvär med min kropp så det är inte därför som jag ska gå på massage utan det är snarare för att jag bara vill känna av lite lyx och få en avslappnande stund. Vi har inte jättemycket att göra på jobbet i dessa tider vilket i sig är ganska skönt, samtidigt som det lite ger känslan av att det är onödigt att man jobbar. När det väl kommer in någonting att göra så måste det finnas någon där och det är då som jag får sätta igång och arbeta. Så mestadels av tiden går åt på att rulla tummarna och stirra lite på telefonen. Jag hade nästan kunnat sitta hemifrån och jobba men då hade jag varit tvungen till att ta med mig så mycket material, så då är jag hellre på kontoret. Även fast det är ganska ensamt och inte mycket att göra här så måste jag säga att dagarna går hyfsat fort ändå, vilket är otroligt härligt. Det är bara en och en halv dag kvar tills det är helg och då blir det åka av med massa roliga aktiviteter. Vi börjar dock med avslappning och massage.  


Kommentarer är stängda.