Bygget börjar med betongarbeten

Bygget börjar med betongarbeten

Tjenare bloggen! Jag sitter här i omklädningsrummet och funderar på hur vårat nya kontor kommer se ut. Tydligen har det börjats med betongarbeten nu för att lägga grunden till kontoret, så om några månader så har vi äntligen fått ett eget kontor med fräscht omklädningsrum och en bra matsal. Det har varit en väldigt tuff dag där vi har varit ute och flängt en hel del, jag och min kollega var nog sammanlagt på tio olika platser och klippte gräs. Det har varit sjukt varm och när svetten har runnit i princip hela dagen, men nu har äntligen den här dagen kommit till sitt slut. Jag satte mig i omklädningsrummet för att det var så svalt här inne, men snart ska jag bege mig in i fikarummet och ta en kopp kaffe med mina kollegor innan det är hemgång. Antagligen kommer dagens samtalsämne vara betongarbeten och vårat nya kontor. Vissa i personalen har tidigare varit hantverkare så de ska säkerligen ge sin syn på betongarbeten och förklara för oss ynglingar hur det fungerar när man smäller upp en ny kåk. Vi får en hel del pika varje dag, men det är alltid med glimten i ögat och när något som intresserar oss yngre så är vi väldigt snabba på att skicka tillbaka en pik. Jag tycker att man ska kunna skämta med sina kollegor samtidigt som man ibland givetvis vara seriös också och kunna ge samt ta kritik. Det är något som jag tycker vi har skött riktigt bra här och man trivs verkligen med sina kollegor. Att det är sån stor åldersskillnad är bara kul. Varje måndag så vill de höra vad vi har hittat på och därefter drar de alltid upp gamla historier om hur de flängde runt i sina unga dagar. Nä nu får jag gå upp så jag inte missar eftermiddags kaffet!  


Kommentarer är stängda.